share-to-facebook
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Constructii civile si comerciale - CLICK AICI PENTRU DETALII

Constructii civile si comerciale

Alegerea soluției corecte pentru case, vile sau blocuri de locuinte, din domeniul civil este obligatorie pentru atingerea cerințelor ce însoțesc astfel de proiecte. Emanuel Construct va propune solutii moderne si corecte arhitectural adaptate propunerilor dumneavoastra.
Suntem specializati in lucrari de constructii cu predare la cheie, altfel spus in constructia de cladiri complet finisate in interior si in exterior, cu instalatiile electrice, sanitare si termice incluse.
Dispunem de un personal specializat , profesionisti de exceptie, fie ca vorbim de de muncitori calificati, de personalul tehnic de specialitate ori de cadrele cu pregatire superioara.

Servicii:
• Proiectare complexa pentru o gamã variatã de programe funcționale:
 
• hale industriale, case, vile, pensiuni, locuințe colective, amenajãri interioare, și alte programe de arhitecturã complexã

• Constructii civile

• Constructii industriale

• Finisaje interioare & exterioare
Prin folosirea materialelor inovative de o calitate superioara, societatea noastra se diferentiaza pe piata constructiilor mai ales la categoria de finisaje interioare si exterioare, venind intodeauna cu propuneri care sa fie nu numai eficiente dar care sa si confere un aspect atractiv si inovator constructiei.

• Reamenajari spatii
Pentru atribuirea unor noi functii unui spatiu actual, este necesara o viziune pragmatica care sa poata produce aceasta schimbare intr-un mod cat mai eficient. Oferim servicii de consultanta si executare in reamenajarea de spatii, atat in constructii civile cat si in cele industriale.

• Lucrari de renovare
Prin renovarea unor constructii actuale se incearca readucerea la viata sau atribuirea unui aer modern acestora. Acordam o atentie deosebita acestui gen de lucrari, incercad sa oferim solutii cat mai eficiente incepand de la proiectare si terminand cu executia.

• Ambientarea, decorarea si redecorarea
Spatiul de lucru sau locuinta personala trebuie sa fie un loc in care persoanele sa simta o ambianta cat mai placuta, de aceea firma noastra impreuna cu proiectantii si arhitectii nostri acordam o mare atentie in ceea ce consta ambientarea, decorarea si redecorarea spatiilor.
ECI. EMANUEL CONSTRUCT INVEST
EMANUEL CONSTRUCT INVEST
Înființată în anul 2008, cu capital social integral privat, S.C. Emanuel Construct Invest, cu sediul în București, este o firmă orientată spre viitor, oferind servicii profesionale și de calitate in productia de tamplarie PVC si aluminiu, precum si in constructii.
ECI. DIVERSITATE -  PRETURI COMPETITIVE
DIVERSITATE - PRETURI COMPETITIVE
Gama diversă de servicii.
Suntem o companie independentă, puternică în caracter şi convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazează pe stabilitate şi inovaţie.
Vă stăm cu plăcere la dispoziție.
ECI. CALITATE EUROPEANA
CALITATE EUROPEANA
Produsele Emanuel Construct Invest respectă toate conditiile de calitate si garantie europeana.
Prin activitatea desfăşurată, ne propunem să aducem un aport tehnic, social şi economic pe piaţa construcţiilor şi instalaţiilor din România, având ca principal obiectiv satisfacerea totală a cerinţelor clienţilor noştri.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

ECI,Constructii civile si comenciale. Case, vile, blocuri,Ansambluri de locuinte...,