share-to-facebook
EMANUEL CONSTRUCT INVEST - CLICK AICI PENTRU DETALII

EMANUEL CONSTRUCT INVEST

Înființatã cu scopul de a oferi pe piața constructiilor civile și industriale servicii de înaltã calitate. Suntem o organizație independentã, puternicã în caracter și convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazeazã pe stabilitate și inovație. Prin activitatea desfãșuratã, ne propunem sã aducem un aport tehnic, social și economic pe piața construcțiilor și instalațiilor din România, având ca principal obiectiv satisfacerea totalã a cerințelor clienților noștri.

Orientate pe domeniul construcțiilor, serviciile noastre acoperã cu succes zona construcțiilor civile si comerciale, oferindu-vã proiecte la cheie pentru case, cladiri comerciale, cladiri de birouri, restaurari cladiri, tamplarie aluminiu, tamplarie pvc, pereti cortina, placari bond, rulouri exterioare, usi garaj
Înființatã în anul 2008, cu capital social integral privat, S.C. Emanuel Construct Invest, cu sediul în București, este o firmã orientatã spre viitor, care dorește sã reușeascã în afaceri, oferind servicii profesionale și de calitate in productia de tamplarie PVC si aluminiu, precum si in constructii.
ECI. EMANUEL CONSTRUCT INVEST
EMANUEL CONSTRUCT INVEST
Înființată în anul 2008, cu capital social integral privat, S.C. Emanuel Construct Invest, cu sediul în București, este o firmă orientată spre viitor, oferind servicii profesionale și de calitate in productia de tamplarie PVC si aluminiu, precum si in constructii.
ECI. DIVERSITATE -  PRETURI COMPETITIVE
DIVERSITATE - PRETURI COMPETITIVE
Gama diversă de servicii.
Suntem o companie independentă, puternică în caracter şi convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazează pe stabilitate şi inovaţie.
Vă stăm cu plăcere la dispoziție.
ECI. CALITATE EUROPEANA
CALITATE EUROPEANA
Produsele Emanuel Construct Invest respectă toate conditiile de calitate si garantie europeana.
Prin activitatea desfăşurată, ne propunem să aducem un aport tehnic, social şi economic pe piaţa construcţiilor şi instalaţiilor din România, având ca principal obiectiv satisfacerea totală a cerinţelor clienţilor noştri.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

ECI,Constructii civile, case, vile, tamplarie PVC si aluminiu, usi de garaj,Constructii civile, tamplarie PVC si aluminiu, pereti cortina, placari bond aluminiu, retele de comunicatii, cladiri comerciale, blocuri, restaurari,