share-to-facebook

Constructie casa Magurele

0.00
Info tehnic
Fiecare proiect este pesonalizat. Consilierii noștri vă stau la dispoziție cu detalii tehnice, solutii constructive și propuneri ce includ aplicații de ultimă generație. De asemenea, puteți completa formularul de contact de mai jos pentru a fi contactat. Vă vom oferi toate informatiile necesare, pentru a lua cea mai buna decizie.

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre o imagine sau serviciile noastre? Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: 0371364007, (+4)0726395270 whatsapp WhatsApp direct

ECI. EMANUEL CONSTRUCT INVEST
EMANUEL CONSTRUCT INVEST
Înființată în anul 2008, cu capital social integral privat, S.C. Emanuel Construct Invest, cu sediul în București, este o firmă orientată spre viitor, oferind servicii profesionale și de calitate in productia de tamplarie PVC si aluminiu, precum si in constructii.
ECI. DIVERSITATE -  PRETURI COMPETITIVE
DIVERSITATE - PRETURI COMPETITIVE
Gama diversă de servicii.
Suntem o companie independentă, puternică în caracter şi convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazează pe stabilitate şi inovaţie.
Vă stăm cu plăcere la dispoziție.
ECI. CALITATE EUROPEANA
CALITATE EUROPEANA
Produsele Emanuel Construct Invest respectă toate conditiile de calitate si garantie europeana.
Prin activitatea desfăşurată, ne propunem să aducem un aport tehnic, social şi economic pe piaţa construcţiilor şi instalaţiilor din România, având ca principal obiectiv satisfacerea totală a cerinţelor clienţilor noştri.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

ECI,Constructii civile, case, vile, tamplarie PVC si aluminiu, usi de garaj,Constructii civile, tamplarie PVC si aluminiu, pereti cortina, placari bond aluminiu, retele de comunicatii, cladiri comerciale, blocuri, restaurari,