share-to-facebook
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU - CLICK AICI PENTRU DETALII

TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU

Montam pentru vile si apartamente tamplarie PVC alba, imitatie de lemn sau orice culoare RAL (tamplarie germana);
Inchideri terase / balcoane si fatade cu si fara acoperis;
Compartimentari interioare / vitrine pe profil ingust cu tamplarie din aluminiu fara rupere termica;
Jaluzele din aluminiu interioare, exterioare sau in interiorul geamului dublu;
Usi PVC cu panel ornamental, interioare sau exterioare;

PERETI CORTINA Standard, Semistructural, Structural

Pereti cortina se diferențiazã între ei prin prin modalitatea de prelucrare al acestora si modul de fixare al sticlei. Pentru cei standard 80% din operațiuni se exacutã în șantier și 20% în atelier. În schimb pentru celãlalte doua sisteme semistructural și structural operațiunile de prelucrare sunt invers. 80% din operațiuni se executã în atelier și 20% în șantier.

In acest tip de fatade profilele sunt vizibile in exterior cu un aspect de oglinda continua cu un impact estetic deosebit.

Geamul este lipit pe rama de aluminiu cu ajutorul unui adeziv structural. Pe acest tip de perete ferestrele de deschidere basculeaza la partea inferioara cu deschidere spre exterior.

In cazul unui perete cortina structural, sau semi-structural vizibila este numai sticla si garniturile inguste dintre ochiurile de sticla, ce dau impresia unui perete in intregime din sticla, cu un impact estetic deosebit. Evident, acest tip de perete cortina este si cel mai costisitor.

Aceste tipuri de structuri se pot aplica pentru planuri verticale, pentru cele inclinate cu panta negativa sau pozitiva, dar si pentru acoperisuri (sere, luminatoare si cupole). In cazul clãdirilor foarte înalte instalarea si montajul structurilor din aluminiu și al panourilor din sticlã se fac din interiorul clãdirii.
PERETI CORTINA Standard, Semistructural, Structural - CLICK AICI PENTRU DETALII
ECI. EMANUEL CONSTRUCT INVEST
EMANUEL CONSTRUCT INVEST
Înființată în anul 2008, cu capital social integral privat, S.C. Emanuel Construct Invest, cu sediul în București, este o firmă orientată spre viitor, oferind servicii profesionale și de calitate in productia de tamplarie PVC si aluminiu, precum si in constructii.
ECI. DIVERSITATE -  PRETURI COMPETITIVE
DIVERSITATE - PRETURI COMPETITIVE
Gama diversă de servicii.
Suntem o companeie independentă, puternică în caracter şi convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazează pe stabilitate şi inovaţie.
Vă stăm cu plăcere la dispoziție.
ECI. CALITATE EUROPEANA
CALITATE EUROPEANA
Produsele Emanuel Construct Invest respectă toate conditiile de calitate si garantie europeana.
Prin activitatea desfăşurată, ne propunem să aducem un aport tehnic, social şi economic pe piaţa construcţiilor şi instalaţiilor din România, având ca principal obiectiv satisfacerea totală a cerinţelor clienţilor noştri.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

ECI,Tamplarie PVC si ALUMINIU, placari fatade, pereti cortina,Tamplarie PVC si ALUMINIU, placari fatade, pereti cortina, usi pentru garaj, jaluzele exterioare,